La Nouvelle Auberge

La Nouvelle Auberge

Samen eten en drinken is voor elk gezin belangrijk. Dat er mensen zijn die pech hebben gehad en hierdoor genoodzaakt zijn naar de voedselbank te gaan was schrikken voor mij.

– Ralph Blaakenburg –

Meer informatie

Kokverhoeven

Restaurant Kok Verhoeven

De reden van deelname is mijn verassende verbazing dat er in Tilburg en omstreken zoveel gezinnen gebruik maken van de voedselbank. Omdat wij heel de dag met eten bezig zijn maakt dat dit belangrijk moet zijn voor iedereen. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan het sociale aspect eten waar iedereen recht op heeft!

– Hans Verhoeven –

Meer informatie

Monarh

Restaurant Monarh

Ik help dit jaar graag weer mee met Tilburg geeft omdat ik iets wil bijdrage aan bewoners van Tilburg die iets minder te besteden hebben. Je kunt iets moois bereiken waar we samen met alle ondernemers naar toe werken aankomende tijd!

– Paul Kappe –

Meer informatie

Cake5

Cake 5 Exclusive Cakes

Ik heb het geluk dat ik samen met mijn vrouw Claudia iedere week bezig kan zijn met eetbare kunst om veel mensen blij te maken. Als je dan deze passie kunt gebruiken voor een goed initiatief om de voedselbank te helpen maak je op deze manier ook vele andere mensen blij. Zoete passie gebruiken voor een warm initiatief

– Pim de Laat –

Meer informatie

Taste!

Restaurant Taste!

Ik doe mee aan Tilburg geeft omdat iedereen het verdient om lekker te kunnen eten

– Marc Bierkens –

Meer informatie

Houtloods

Restaurant De Houtloods

Ik doe mee met Tilburg Geeft omdat ik geef om de voedselbank. Het is goed om te zien dat mensen voor elkaar klaarstaan, ook als ze het moeilijk hebben. Geen mens is een eiland, geheel op zichzelf.

– Koos de Wolf –

Meer informatie

Taste!

Hofstede de Blaak

Voor TilburgGeeft zet ik mezelf graag in. Samen sterk!

– Angelo Autiero –

Meer informatie

De 2e editie wordt mede mogelijk gemaakt door

/* */