Kenny B. als ambassadeur!

Met veel trots en blijheid kunnen we mededelen dat Kenneth Bron, als zanger bekend onder de naam Kenny B, de ambassadeur van TilburgGeeft is. Kenny B. is bij velen ook wel bekend geworden door zijn nummer 1 hit Parijs.

Waarom Kenny B.?
Allereerst zochten we een ambassadeur die maatschappelijk betrokken is. Ten tweede moest het een inwoner van Tilburg zijn.
Vanwege zijn achtergrond, kwamen we bij Kenny B. terecht. Hij heeft namelijk zelf ervaren hoe het is om met weinig geld rond te moeten komen. Iets wat voor cliënten van de Voedselbank niet onbekend is. En precies dat zorgt voor verbondenheid. En dat vinden wij heel belangrijk voor dit evenement.

Toen we Kenny B. vroegen waarom hij ambassadeur is geworden, zei hij het volgende: “ Ik zou alles wel ondersteuning willen geven om zo te kunnen helpen daar waar nodig, dit is iets wat vanuit mezelf komt en dat zal ik dan ook zeker niet nalaten om te doen ”.

En op de vraag waarom men TilburgGeeft zou moeten steunen en een ticket kopen voor 5 november, antwoordde hij:
“ Buiten het feit om dat het super gezellig wordt en men massaal zou moeten komen, is het vooral een heel mooi nieuw initiatief door en voor Tilburgers. Tilburg is een mooie stad om in te wonen en door een initiatief als dit wordt je in de gelegenheid gesteld om iets extra te doen voor je mede burger, die helaas minder bedeeld is.”

Kenny B. geeft duidelijk om zijn mede inwoners en dat maakt hem, voor ons, de perfecte ambassadeur. Wij kijken daarom erg uit naar zijn komst op 5 november, jullie ook?

Kenny B